Dublă lansare de carte a scriitoarei Ana Ruse

221
Dublă lansare de carte a scriitoarei Ana Ruse - carte1-1516039451.jpg

Articole de la același autor

Scriitoarea constănțeană Ana Ruse își lansează joi, 18 ianuarie, începând cu ora 17.00, volumele "Magia poeziei" și "Călători prin nouă țări". 


Evenimentul va avea loc la Muzeul Național al Marinei Române, fiind organizat de Cenaclul Literar "Mihail Sadoveanu".


Cu această ocazie, autoarea Ana Ruse îi invită pe copii să deschidă ușa poeziei magice, iar pe adulți îi roagă s-o însoțească virtual, prin însemnările sale de călătorie, în două excursii obositoare, de lungă durată, de la Marea Caspică la Marea Caraibelor, colindând prin nouă țări. În acest fel, ei vor cunoaște împreună cu ea, locuri încântătoare, repere istorice vechi sau mai noi, oameni cu tradiții milenare. La întoarcerea din călătorie, vor fi obosiți, dar cu mult mai bogați decât la plecare.


Vor vorbi despre cărțile autoarei Coralia Stan, Arșaluis Gurău și Diana Dobrița Bîlea. Moderatorul evenimentului este Aurel Lăzăroiu. 


Născută în urmă cu 79 de ani, Ana Ruse este absolventă a Institutului de Învățători și a Facultății de Limba și Literatura Română, Universitatea București (1973). Ea este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala "Dobrogea", din anul 1995, dar și membră a Clubului Umoriștilor și nu numai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5832 secunde