Dragi copii, Masha și Ursul vă așteaptă la VIVO! Constanța

Vineri, 10 Noiembrie 2017
689
Personajele celui mai urmărit serial de desene animate rusesc, un adevărat fenomen al internetului, sosesc, din acest week-end, la Centrul Comercial VIVO!, în cadrul expoziției interactive pentru copii "Masha și Ursul". Astfel, în perioada 10-26 noiembrie, copiii pornesc într-o aventură de poveste cu Masha și Ursul, la VIVO! Constanța. 


Masha, Ursul și prietenii lor abia așteaptă să-și cunoască micuții fani din Constanța, la cea mai inedită expoziție interactivă, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între patru și zece ani. Evenimentul oferă copiilor posibilitatea unei călătorii de 50 de minute, plină de aventuri, prin casa Ursului, sau oportunitatea de a învăța care sunt tehnicile de prim-ajutor în Ambulanța Lupilor. Prichindeii se vor distra, de asemenea, la Trambulina Floarea-Soarelui, la Copacul Distractiv și vor avea parte de jocuri interactive diverse. Mai mult, fetițele vor putea proba rochițele Mashei, chiar în camera ei.


Serialul animat Masha și Ursul prezintă aventurile extraordinare ale unei fetițe și ale prietenului ei urs, care trăiesc într-o pădure. Alături de ei se află Dasha, verișoara Mashei, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o ambulanță, un tigru care a lucrat cu Ursul la circ și multe alte animăluțe puse pe șotii. Întreag spațiul este amenajat ca un impresionant loc de joacă, iar părinții îi vor putea supraveghea din afara zonei pe cei mici. 


Accesul la expoziție este gratuit și se face exclusiv prin programare la biroul de informații din VIVO! Constanța. Programările se pot face direct la biroul de informații, prin completarea formularului sau e-mail (constanta@vivo-shopping.com), în intervalul 11.00 - 20.00, la interval de o oră.


Dacă se optează pentru programarea prin e-mail, este necesar să se comunice numele și vârsta copilului, numele părintelui, telefonul de contact, cartierul sau orașul, data și ora programării (luni–duminică, 12.00-20.00). Pentru micuții sub 4 ani, se vor stabili grupe speciale, pentru a le putea acorda atenție suplimentară. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2282 secunde