Doru Octavian Dumitru vă servește o porție de râs caldă

Joi, 05 Iulie 2018
286
Renumitul comic Doru Octavian Dumitru revine la Constanța, joi, 19 iulie, ora 21.00, când va urca pe scena restaurantului "Harlequin" Mamaia, cu un nou spectacol de excepție. Prin show-ul pe care îl va performa, artistul vă invită la o porție sănătoasă de râs, de la care veți pleca extrem de relaxați și bine dispuși. De fiecare dată când face glume, el reușește prin temele abordate să îi surprindă plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el. Așadar, sunteți așteptați la un show inedit în care Doru vă va servi o porție de râs caldă, dar cu multe picanterii umoristice.

Este clar că Doru Octavian Dumitru nu mai are nevoie de nicio prezentare, el fiind cunoscut de toată lumea. El este un comic român, în vogă mai ales în anii 1990 și la începutul anilor 2000. După cum declara într-un interviu, în 1991 a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.

În prezent, susține numeroase spectacole în Canada, unde s-a stabilit. "Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume, curat și cald, făcându-te să te simți confortabil", a declarat el. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 40 de lei.

Pagina a fost generata in 0.2448 secunde