Doru Octavian Dumitru, din nou pe scena Casei de cultură din Constanța

192
1
Doru Octavian Dumitru, din nou pe scena Casei de cultură din Constanța - doruoctaviandumitru1435826942-1446729955.jpg

Articole de la același autor

"Mușcat de râs" este o producție modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine și relația cu cel de lângă el. "Mușcat de râs" este un spectacol curat, cu umor elegant și consistent care va ajunge vineri, 20 noiembrie, pe scena Casei de cultură a sindicatelor din Constanța, de la ora 19,30.

"Cred că poporul român are nevoie în acest moment de blândețe. Avem un public inteligent, care merită un show de comedie modern, unicat, care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale. Show-ul de comedie «Mușcat de râs» îi va da spectatorului o stare aparte, va avea de comentat și de râs luni întregi, nu doar câteva ore. Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat și cald, făcându-te să te simți confortabil", afirmă Doru Octavian Dumitru.

Producțiile sale sunt consistente și abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care își scrie și regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferințele publicului de aproape trei decenii.

Prețul unui bilet este de 50 lei. 

Comentează știrea

Mishu
5 noiembrie 2015
Umor ptr...spitale psihiatrice

Asta n-are pic de umor cu strambaturile lui... Oprea (viceprim ministrul) se poate stramba mult mai bine si provoaca mai mult umor cand isi misca sprancenele coafate si inchide ochii... Cred ca mai mult umor avea mascariciul dereglat psihic fost primar , atunci cand se imbraca precum Stefan Ramses Mazare cel Mare..., sau chiar betivul adormit in intersectie cand vorbeste si ii curg balele..., desigur , cu drena de NY la vedere pe burdihanul sustinut de moldoveanca Codruta careia mult ii place putza ! (n-am gasit alta rima...).

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Oferta "Doi pe un bilet" la "Haimanaua"
Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Holograf deschide turneul la Constanța
Duminică, 11 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacol anulat la Casa de cultură
Pagina a fost generata in 1.7856 secunde