Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’, la "Next Star"

253
Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’, la

Articole recomandate

Talent, energie și momente emo-ționante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediție a emisiunii "Next Star", prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Una dintre surprizele serii va fi oferită de copiii Brothers Crew, trupa de dansatori coordonată de Piticu’. Cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, vor deborda de energie și vor pune în scenă un moment de street dance combinat cu hip-hop. Numărul lor îl va determina pe Dorian Popa să se ridice în picioare și să danseze, dar și pe ceilalți doi jurați, Pepe și Lidia Buble, să le aprecieze îndelung coregrafia. "Sunt atât de buni încât cred că o să-i invit în următorul meu clip!", spune Dorian. "Wow, wow, wow!", reacționează juratul Next Star, impresionat de momentul artistic.

"Dacă cineva de acasă sau din public a văzut vreodată filmulețele alea super virale, cu puștii ăia din State care candidează la super concursuri și dansează excepțional, voi sunteți cel puțin la nivelul ăla!", continuă Dorian, care nu stă pe gânduri și le va face o propunere interesantă: "Scot piesă cu Shift și se va numi Hâtz. Vreți să dansați în clipul meu?".

Și tinerii dansatori vor avea o surpriză pentru Dorian Popa. Ce i-au pregătit juratului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului "Next Star", prezentată de Dan Negru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde