Doliu la Universitatea "Andrei Șaguna"

376
Doliu la Universitatea

Articole recomandate

Senatul Universității "Andrei Șaguna" din Constanța, împreună cu întreg personalul universității și studenții, își exprimă regretul profund pentru trecerea în eternitate a domnului lector. univ. dr. Ștefan Georgescu, decanul Facultății de Științele Comunicării și Stiințe Politice, distins colaborator și adevărat prieten.

Lector. univ. dr. Ștefan Georgescu a fost directorul Departamentului de asi-gurare a calității în UAS, iar mai apoi decanul Facultății de Științele Comunicării și Științe Politice, punându-și amprenta seriozității, competenței și onestității sale în fiecare activitate depusă. Prin munca sa a exercitat în permanență o influență pozitivă asupra colaboratorilor, iar da-torită generozității sale, a solicitudinii, optimismului și comportamentului empatic, va rămâne mereu în mintea și în sufletul discipolilor și colegilor săi.

A avut valoroase participări la proiecte europene internaționale și a fost invitatul mai multor universități din străinătate pentru a susține conferințe.

Ca om, profesorul Ștefan Georgescu a fost apreciat și admirat atât de studenți, cât și de cadrele didactice.

Senatul UAS regretă irecuperabila pierdere, este alături de familia îndoliată și transmite condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit pe cel care a fost lector. univ. dr. Ștefan Georgescu.

Slujba de înmormântare, va avea loc vineri, 20 noiembrie, la ora 11, la biserica Sfânta Maria (Bulevardul 1 Mai).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4278 secunde