DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. UN DIRECTOR RENUMIT A TRECUT LA CELE VEȘNICE

5226
3
DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. UN DIRECTOR RENUMIT A TRECUT LA CELE VEȘNICE - doliu-1491544271.jpg

Articole de la același autor

Colectivul Școlii Gimnaziale nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța anunță cu durere trecerea la cele veșnice, mult prea devreme, la colegei noastre, prof. Mariela Mincu, dascăl de vocație, director apreciat, prietenă discretă, mamă și soție devotată,  

Ne exprimăm profunda tristețe pentru marea pierdere suferită de învățământul constănțean. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Vineri, 7 aprilie 2017, după ora 12 va fi depusă la Casa Niculescu (str. Bărăganului nr. 19), iar sâmbătă, 8 aprilie, va avea loc înmormântarea, în jurul orei 13, la Cimitirul Municipal Energia.







Comentează știrea

Parinte
7 aprilie 2017
Adevarata pierdere

Dumnezeu sa o odihneasca! Mare om ati fost, Doamna! Regrete pentru disparitia prematura! Dumnezeu sa intareasca familia!

Mihu Ana
7 aprilie 2017
Regrete

Dumnezeu s-o odihneasca in pace! A fost un director aproape de oameni, un profesionist, un om care a iubit meseria de dascal, punand suflet in tot ceea ce facea. Uneori Dumnezeu e nedrept!

Grigorie
7 aprilie 2017
despre pacate si boli

Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Nu poti sa stii insa ce i-a pregatit bunul Dumnezeu pentru acolo sus...ce compensare inzecita pentru chinul de aici .! Asa este, era tanara. Pacat..Condolante familiei ! Toti oamenii sunt ,,monitorizati " de Dumnezeu. Dar cred ca si noi mai trebuie sa ne curatim viata, sa fim atenti la pericole, sau la stilul de viata pe care il avem , sa nu facem pacate, sau pentru cele savarsite sa ne cerem iertare sincera de la Dumnezeu si Maica Domnului, sa tinem aproape de Sfanta Biserica si Dumnezeu cu Maica Domnului.si acestia nu ne vor lasa la greu , va garantez eu.. Doamne ajuta si Paste cu sanatate va doresc !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.693 secunde