Doliu în învăţământul constănţean. Prof. Olga Despina Georgescu a încetat din viaţă

627
Doliu în învăţământul constănţean. Prof. Olga Despina Georgescu a încetat din viaţă - 1-1603107101.jpg

Articole de la același autor

Prof. Olga Despina Georgescu din localitatea Techirghiol a încetat din viaţă, în urma unei boli crunte. Anunţul a fost făcut chiar de către primarul de la Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.


„Zi de doliu in orașul nostru . Suntem triști și în sufletele noastre e durere….
Doamna profesor Georgescu Olga Despina a trecut la cele veșnice. Cu toate acestea, valoarea unui om este cea care dăinuie!
Orașul Techirghiol a pierdut un Om de mare calitate morală, un profesor cu o pregatire didactica inaltă, un cetațean de onoare al orașului nostru.


Îmi este foarte greu să vorbesc la trecut despre doamna profesor. Un model de  verticalitate, om pe care prezentul nu l-a meritat, foștii elevi, printre care mă număr și eu, își pierd azi dirigintele, pedagogul, care făcea ca fiecare lecție de limba și literatură română să fie sublimă. Întalnim în viată oameni de care ne legam dincolo de cuvinte, oameni care ne ajuta sa ne descoperim si care văd in noi aceea parte de care nu suntem constienti. Un astfel de om a fost și doamna  Georgescu, un profesor care a predat cu suflet si pentru care putem folosi sintagma ”bunătatea omenească”. 


Sincere Condoleanțe domnului profesor Georgescu Vasile și intregii familii!


Dumnezeu să o așeze în loc luminat!”, a transmis primarul de la Techirghiol.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4557 secunde