DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT UN RENUMIT PROFESOR DE LA "COLEGIUL MIHAI EMINESCU"

Marţi, 20 Iunie 2017
7140
S-a stins din viață, fulgerător, reputatul profesor VASILE CALENICI, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu". A îndrumat zeci de generații de elevi, timp de 43 de ani. 
Slujba religioasă va avea loc miercuri 21 iunie 2017 la ora 13 la Biserica Sf Cuvioasă Parascheva, iar înmormântarea la Cimirul Central.
vvv


Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța deplânge trecerea în neființă a reputatului prof. VASILE CALENICI, sub a cărui îndrumare s-au instruit zeci de generații de elevi. Ne exprimăm cele mai profunde regrete și condoleanțe întregii familii! 


vvv


S-a stins din viață, fulgerător, VASILE CALENICI, profesor cu înalte calități morale și intelectuale, care a slujit cu devotament, timp de 43 de ani, școala românească, un soț de excepție, un tată iubitor. Nu te vom uita niciodată! Te vom păstra în inimile noastre! Slujba religioasă va avea loc miercuri, 21 iunie 2017, la ora 13, la Biserica Sf. Cuv. Parascheva, iar înhumarea, la Cimitirul Central Constanța. Soția, fiii, nepoții și nurorile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 


Pagina a fost generata in 0.1652 secunde