Doina Voivozeanu, din nou, director al Centrului „Teodor T. Burada“

597
Doina Voivozeanu, din nou, director al Centrului „Teodor T. Burada“ - doinavoievozeanu2-1610556471.jpg

Articole de la același autor

Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“ are, din nou, director. La începutul săptămânii a fost susţinut concursul de proiecte de management pentru ocuparea acestei funcţii, iar singura care s-a înscris este fostul manager al instituţiei, Doina Voivozeanu.

Încă o dată, experienţa profesională şi-a spus cuvântul, aceasta obţinând în urma evaluării la concurs, nota 9,44. După reinstalarea în funcţia de director, Doina Voivozeanu a precizat că, înainte de toate, îşi doreşte o revenire la normalitate a întregii activităţi a centrului. Asta în condiţiile în care, în ultimul an, centrul a avut trei manageri interimari, timp în care

s-au bulversat puţin lucrurile. Centrul Cultural a fost condus de Doina Voivozeanu până la data de 20 iunie 2020, iar apoi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a numit-o ca manager interimar pe prof. Nicoleta Bercaru. Din păcate, după aproximativ o lună, aceasta a fost demisă, iar de atunci s-a mai susţinut o dată concursul de proiecte de management, dar Nicoleta Bercaru s-a retras, un alt dosar a fost respins, iar ceilalţi doi candidaţi nu au obţinut nici măcar nota minimă 7 pentru proiectele depuse.

„Tocmai de aceea, vrem să revenim la starea de normalitate, de dinainte de pandemie şi să încercăm să continuăm o parte dintre proiectele derulate anul trecut, care nu au mai putut fi organizate, din cauza Covidului. Sperăm să le putem realiza anul acesta, dar suntem conştienţi, în acelaşi timp, că va fi mai dificil, din punct de vedere financiar şi atunci vom mai reduce din evenimentele mari. În acelaşi timp, trebuie să avem grijă de secţia Şcoala populară, pentru că aici a mai scăzut numărul de cursanţi, tot din cauza pandemiei. Desigur, noi avem asigurate toate condiţiile, avem totul în perfectă ordine, dar este bine ca întotdeauna să fim prudenţi. Vestea bună este că s-au reluat de luni, 11 ianuarie, cursurile faţă în faţă”, a declarat directorul, pentru „Cuget Liber”.

Pe această cale, le reamintim constănţenilor că la Centrul „Teodor T. Burada” pot fi susţinute cursuri de muzică (pian, canto, chitară, ţambal, vioară) cursuri de artă vizuală, care sunt direcţionate spre grafică, pictură, ceramică, cursuri foto-video, care sunt foarte solicitate, dans etc. „Sigur, oferta noastră este foarte variată, ea putând fi consultată oricând, pe site-ul instituţiei”, a adăugat managerul. În legătură cu Centrul Multifuncţional „Jean Constantin”, ea a adăugat că, dacă nu vor putea începe, încă, spectacolele live, vor organiza o serie de alte manifestări pe scenă, pe care le vor transmite, apoi, online, spectatorilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde