„Doi pe o bancă”, pe scena Casei de Cultură din Constanța

457
„Doi pe o bancă”, pe scena Casei de Cultură din Constanța - doipeobancasursalateatru-1634654274.jpg

Articole de la același autor

Mihai Bendeac revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 26 octombrie, de data aceasta alături de Ilona Brezoianu, în spectacolul „Doi pe o bancă”. Piesa se va juca începând cu ora 19:00.

Spectacolul îi aduce în centrul atenţiei pe cei doi, la lăsarea întunericului, într-un parc ce devine sufragerie, dormitor, dar mai ales scena disputei, a intrigii ce se ţese odată cu exultanţa senzorială şi senzuală a celor două personaje - Vera şi Fedea. Doi oameni ce se lasă prinşi în iluzia unei iubiri posibile ce poate apărea (într-o formă vagă), totuşi… chiar şi după trei, patru mariaje ratate.

Publicul va realiza că, de fapt, niciunul nu vrea să plece de pe banca aceea, ce închide în ea, ca într-un spaţiu miraculos, suspansuri, trăiri, un timp al posibilităţilor, în care se poate visa la fericire. Concluzia: amândoi sunt speriaţi în faţa unei posibile singurătăţi într-o lume înnebunită, în această civilizaţie a divorţurilor, în acest post-apocalips, care ne-a adus destrămarea a tot ce construise omul mai bun în mileniile dinainte: ideea, ba chiar destinul unei familii. Aleksandr Ghelman, dramaturg rus contemporan, propune reîntâlnirea într-un parc dintre un bărbat şi o femeie, ca prilej al unor destăinuiri despre destinul fiecăruia marcat de eşecuri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3964 secunde