Descoperiți Dobrogea prin experiențe turistice! Alternativa la turismul de șezlong

322
Descoperiți Dobrogea prin experiențe turistice! Alternativa la turismul de șezlong - descoperitidobrogea-1497026019.jpg

Articole de la același autor

"Descoperiți Dobrogea prin experiențe turis-tice" este îndemnul programului-pilot Tour-X, un proiect marca ong-ului Inomar Cluster, cu participarea Asociației Țăranii Dobrogeni, prin care atât turiștii, cât și constănțenii sunt invitați să descopere rute inedite ce străbat Dobrogea în lung și în lat. 


Proiectul Tour-X, prin rutele sale turistice, oferă o alternativă turismului de șezlong sau plimbărilor la mall, oferă experiențe. Dobrogea, frumoasă și captivantă, un ținut activ care lasă mereu loc schimbării și diversității reprezintă o experiență de neuitat pentru oricine alege să o străbată, fie pentru câteva ore, fie pentru câteva zile, dobrogean sau nu. 


"Proiectul promovează experiențele în Dobrogea, unde avem la îndemână alegeri aventuroase în munții bătrâni ai Măcinului, istorie cât cuprinde, tradiții încă bine păstrate în sate și gospodării primitoare ale țăranilor dobrogeni, hrană gustoasă și naturală, aer curat, pământ, apă, cer și o multitudine de oameni veniți din vechime pe aceste meleaguri", explică reprezentanții Asociației Țăranii Dobrogeni. 


Asociația Țăranii Dobrogeni a devenit cu câteva luni în urmă membru în clusterul Inomar, cu scopul de a fi proactivi în susținerea zonelor rurale dobrogene, care, de altfel "dețin codul dezvoltării Dobrogei". Oricine poate trăi asemenea experiențe turistice începând cu 25 iunie, data lansării oficiale a proiectului Tour-X.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4269 secunde