Deschidere de stagiune cu public, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

295
Deschidere de stagiune cu public, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” - deschideredestagiune1-1611760205.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa îşi redeschide sala pentru public, în condiţii speciale, dar cu asigurarea tuturor măsurilor pentru protecţia spectatorilor şi a artiştilor. Mâine seară, de la ora 19.00, este programat primul spectacol din stagiunea anului 2021,concertul „Bijuterii muzicale instrumentale”, în interpretarea artiștilor orchestrei teatrului.

De asemenea, duminică, tot de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul „Elixir al dragostei”, în regia artistică a lui Ognian Draganov şi scenografia lui Cătălin I. Arbore. Vor urca pe scenă soliștii Laura Eftimie, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheşel, Mihaela Ionescu, sub bagheta dirijorului Sebastian Pascale. Maestrul de cor va fi Adrian Stanache.

Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât la Agenția de bilete aflată în incinta instituției, la intrarea dinspre parc, cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor. „Chiar dacă forma în care ne vom prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor. Spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la o oră și 30 minute până la maximum două ore. Regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță. Vă aducem la cunoștință că vom asigura toate condițiile necesare protecției dumneavoastră prevăzute de lege”, explică directorul Teatrului de Operă şi Balet, Daniela Vlădescu.

Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare, așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri. Spectatorii vor trebui să poarte mască de protecţie, iar accesul la spectacol se va face cu 30 de minute înainte de începerea concertului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4879 secunde