Demisă de la Centrul "T. Burada", Nicoleta Bercaru se poate întoarce la catedră

587
Demisă de la Centrul

Articole de la același autor

În numărul de ieri al cotidianului nostru spuneam că, marți, 30 iunie, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre ce viza eliberarea din funcție a directorului general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor Burada", Nicoleta Bercaru. Proiectul a fost inițiat de consilierii județeni liberali care au invocat că numirea în funcție ar fi fost ilegală, aceasta fiind numită pe funcție în urmă cu o lună.

Pentru că înainte de a opta pentru postul de la Centrul "Burada", aceasta a activat în cadrul Școlii nr. 39 din Constanța, fiind chiar director al unității de învățământ, l-am întrebat pe șeful Inspectoratului Școlar Județean, prof. Sorin Mihai dacă Nicoleta Bercaru s-ar putea întoarce la unitatea de învățământ respectivă.

"Vă pot confirma că aceasta nu și-ar fi dat demisia din sistem, ci a fost o încetare a contractului de management, pe cale amiabilă. Ea se poate reîntoarce la școală, însă doar cu detașare în interesul învățământului, adică nu pe același contract de management. Trebuie precizat că a rămas, în continuare, profesor, în cadrul unității de învățământ, deci catedra este ocupată tot de ea", a explicat șeful ISJ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4471 secunde