Demisă de la Centrul "T. Burada", Nicoleta Bercaru se poate întoarce la catedră

Miercuri, 01 Iulie 2020, 19:45
435
În numărul de ieri al cotidianului nostru spuneam că, marți, 30 iunie, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre ce viza eliberarea din funcție a directorului general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor Burada", Nicoleta Bercaru. Proiectul a fost inițiat de consilierii județeni liberali care au invocat că numirea în funcție ar fi fost ilegală, aceasta fiind numită pe funcție în urmă cu o lună.

Pentru că înainte de a opta pentru postul de la Centrul "Burada", aceasta a activat în cadrul Școlii nr. 39 din Constanța, fiind chiar director al unității de învățământ, l-am întrebat pe șeful Inspectoratului Școlar Județean, prof. Sorin Mihai dacă Nicoleta Bercaru s-ar putea întoarce la unitatea de învățământ respectivă.

"Vă pot confirma că aceasta nu și-ar fi dat demisia din sistem, ci a fost o încetare a contractului de management, pe cale amiabilă. Ea se poate reîntoarce la școală, însă doar cu detașare în interesul învățământului, adică nu pe același contract de management. Trebuie precizat că a rămas, în continuare, profesor, în cadrul unității de învățământ, deci catedra este ocupată tot de ea", a explicat șeful ISJ. 


Pagina a fost generata in 0.256 secunde