Daruri de la Moș Nicolae pentru copiii din Runcu și Nistorești

169
Daruri de la Moș Nicolae pentru copiii  din Runcu și Nistorești - daruri-1449252387.jpg

Articole recomandate

Duminică, 6 decembrie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirei Lichiei, ocrotitorul copiilor. În această zi, biserica din satul Runcu își serbează hramul, "Sfântul Nicolae". După oficierea slujbei Sfintei Liturghii și pomenirea ctitorilor, 200 de copii din localitățile Runcu și Nistorești vor primi daruri, constând în dulciuri, jucării și produse de igienă.

Organizatorii acțiunii sunt singura familie de mu-sulmani din Runcu, Altan Abduraman, care dăruiește dulciurile pentru copii și organizează o agapă frățească după slujbă, Crucea Roșie București, care oferă jucă-riile și produsele de igienă.

Aceasta nu este singura acțiune socială coordonată de preotul paroh Constantin Nedelcu. La începutul anului școlar, cu ajutorul sponsorilor (Cora, Carrefour, Selgros, editurile Delta și Diana, dar și a sportivei Simona Halep) au fost oferite rechizite și ghiozdane tuturor elevilor din Nistorești, 155 de copii. În plus, cei din clasele pregătitoare și I, au primit 35 de pachete cu cărți și caiete speciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Social : Loto. Tragere specială Joker de Moș Nicolae
Pagina a fost generata in 1.2837 secunde