Daruri de la elevii din Năvodari pentru vârstnicii din Centrul de Îngrijire Poarta Albă

279

Articole de la același autor

Elevii din Năvodari, alături de părinții lor și voluntarii filialei Năvodari a Crucii Roșii, au întins o mână de ajutor bătrânilor din Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă.

Timp de două săptămâni, Crucea Roșie, subfiliala Năvodari, în parteneriat cu Școala Gimnazială "George Enescu", Școala Gimnazială "Grigore Moisil", Școala Gimnazială "Tudor Arghezi", Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu", Biserica "Buna Vestire", Biserica "Sf. Cuvios Antonie cel Mare", Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae", Biserica "Sfânta Cuvioasă Parascheva", din Năvodari, a organizat campania umanitară "Daruri de Moș Nicolae!".

Desfășurată sub îndrumarea și cu implicarea directă a psihologului Carmen Lungu, directorul Crucea Roșie Constanța, campania a avut drept scop strângerea și donarea de alimente neperisabile, cum ar fi făină, zahăr, orez, ulei, paste făinoase, dulciuri, cozonaci. Pe 5 decembrie, de Ziua Internațională a Voluntariatului, un grup de voluntari, format din cadre didactice, părinți, preoți, elevi, încărcat de daruri, s-a prezentat la Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă. Bătrânii au fost emoționați de darurile primite, de colindele și cântecele tradiționale prezentate de elevii talentați de la Școala Gimnazială "George Enescu" Năvodari. Vârstnicii netransportabili au primit binecuvântarea preoților prezenți și câte un dar oferit de voluntari, fiecăruia în parte.

"Suntem bucuroși că, prin gestul nostru, și anul acesta, în prag de sărbători, am reușit să aducem bucurie pe chipul celor 101 bunici de la Centrul de Îngrijire Poarta Albă, cu care păstrăm o relație specială în ultimii ani. Dorim ca sărbătoarea Nașterii Domnului să le fie mai frumoasă și mai îmbelșugată", a declarat directorul Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil", prof. Ligia Mangri.

O altă parte din donații a ajuns la familiile nevoiașe din Năvodari, dar și la Mănăstirea Lipnița, acolo unde măicuțele oferă o masă caldă altor familii fără posibilități. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Noiembrie 2018
Stire din Social : Năvodariul rămâne fără apă rece
Pagina a fost generata in 0.5224 secunde