Dănuț Epure, primul economist aspirant la funcția de rector

5240
57
Dănuț Epure, primul economist aspirant la funcția de rector - 1epure-1328129657.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în sala Senatului, a avut loc lansarea oficială, prin depunerea documentației la Biroul Electoral Central, a candidaturii prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, decanul Facultății de Științe Economice, la funcția de rector al Universității "Ovidius".
"Este primul cadru didactic al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității care își asumă responsabilitatea unui asemenea demers", a declarat prof. univ. dr. Victor Ploae, prorector.
I-au fost alături candidatului aspirant la funcția supremă IPS Teodosie, decanul Facultății de teologie, prof. Petru Bordei, decanul Facultății de medicină generală, prof. Corneliu Amariei, decanul Facultății de medicină dentară, membri marcanți ai Senatului Universității. De asemenea, am remarcat prezența în sală a prorectorilor Nicolae Dură, Nicolae Peride, Vasile Sârbu.
Candidatul a declarat că se va înscrie și în cursa pentru Senatul universității, din dorința de a-și testa notorietatea și de a constata modul cum este perceput de colegi.
"Îmi doresc să construim împreună o universitate cu grad înalt de motivare și performanță, o universitate cu vizibilitate internațională și, în același timp, cu o mare răspundere socială. O universitate com-petitivă, adaptată la dinamica mediului socio-economic", a declarat în plen prof. Dănuț Epure.



Comentează știrea

57 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
uoc
1 februarie 2012
succes

succes si felicitarile noastre domnule decan! va sustinem in totalitate

UOC
2 februarie 2012
Succes Dle. Decan Epure

Dle. Decan prin aceasta prezentare a programului managerial toti au inteles care sunt aspiratiile tineretului de a promova valorile invatamantului.Va dorim succes in tot ceea ce intreprindeti.

cadru didactic
2 februarie 2012
va fi greu,dar va iesi bine

Scurt, concis si la obiect. Mi-a placut, nu povestile de pana acum ale lui ciupi. Succes, azi m-ati convins!

E compromis
2 februarie 2012
Nu o sa fie rector

Epure nu va conduce destinele universitatii.....in cabina de votare nu vor fi cu noi sefii care-si arată sprijinul pe fatza

Bogdan
2 februarie 2012
Gartu pentru rector

Cel mai potrivit pentru rector este prof.Gartu, un om serios, cu perspectiva pozitivă si renume de profesionist. Succes domnule GARTU!

joe
2 februarie 2012
spaga

Mda, fix cel mai neinteresat om si cel mai spagar...

om
2 februarie 2012
surpriza mare va avea Epure

Epure "este sustinut cica" dar rector va fi ales profesorul Gartu, cadrele didactice stiu cine este Epure

liant
2 februarie 2012
GARTU sau MAMUT EDEN pentru

Important pentru UOC

Un crestin
2 februarie 2012
Nu vrem sa fim condusi de lumea musulmana.NE-AM SATURAT DE EI

DIN ADANCUL ISTORIEI ACEST POPOR A AVUT DE SUFERIT DE PE URMA INVADARII IMPERIULUI OTOMAN CARE A ADUS NUMAI NENOROCIRI SI INDOBITOCIREA POPORULUI ROMAN.NICIODATA ACEST POPOR,IN SPETA POPORUL ROMAN,NU A AVUT BENEFICII DE PE URMA ASA ZISEI "CONDUCERI" DE CATRE LUMEA MUSULMANA CARE A CAM HOTARAT CEVA TIMP SOARTA TARII ROMANESTI.NE-AM SATURAT DE EI DE PE VREMEA DOMNITORILOR SI VOIEVOZILOR,NU VREM NICI ACUM CA O PRESTIGIOASA UNIVERSITATE ROMANEASCA SA FIE CONDUSA DE O PERSOANA DE RELIGIE MUSULMANA.

UOC
2 februarie 2012
ptr numarul 7

Prin acest comment ai aratat ca unii profesori din UOC sant exact cum ne caracterizeaza unele tari din occident.ROMANII=TRADATORI SI UN POPOR LAS

57 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Universitatea "Ovidius"/Dezbatere publică
Pagina a fost generata in 0.5883 secunde