Dănuț Epure, ales președinte al Senatului Universității "Ovidius"

Luni, 20 Februarie 2012
2155
Ieri, s-a mai încheiat o etapă din calendarul alegerilor pentru conducerile din Universitatea "Ovidius", una predictivă de altfel. În calitate de unic candidat la funcția de președinte al Senatului universitar, prof. univ. dr. Dănuț Epure, decanul Facultății de Științe Economice și Administrative, a fost ales cu 77% din voturi.

Având în vedere că împreună cu alți trei universitari constănțeni - prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prof. univ. dr. Marian Cojoc și prof. univ. dr. Eden Mamut - se numără printre candidații la funcția de rector, așteptăm cu interes ziua de vineri, 24 februarie, când cei aproximativ 700 de electori ovidieni sunt așteptați din nou la urnele amplasate în cantina universitară pentru a-și exprima voința de vot.

Altfel, zilele acestea, la Universitatea "Ovidius" se află o comisie formată din trei inspectori delegați de ministrul Educației, Cătălin Baba, care au sarcina să cerceteze aspectele semnalate în legătură cu votarea membrilor Senatului, etapă ce a avut loc vineri, 10 februarie.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2167 secunde