Dănuț Epure, ales președinte al Senatului Universității "Ovidius"

2185
6
Dănuț Epure, ales președinte al Senatului Universității
Ieri, s-a mai încheiat o etapă din calendarul alegerilor pentru conducerile din Universitatea "Ovidius", una predictivă de altfel. În calitate de unic candidat la funcția de președinte al Senatului universitar, prof. univ. dr. Dănuț Epure, decanul Facultății de Științe Economice și Administrative, a fost ales cu 77% din voturi.

Având în vedere că împreună cu alți trei universitari constănțeni - prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prof. univ. dr. Marian Cojoc și prof. univ. dr. Eden Mamut - se numără printre candidații la funcția de rector, așteptăm cu interes ziua de vineri, 24 februarie, când cei aproximativ 700 de electori ovidieni sunt așteptați din nou la urnele amplasate în cantina universitară pentru a-și exprima voința de vot.

Altfel, zilele acestea, la Universitatea "Ovidius" se află o comisie formată din trei inspectori delegați de ministrul Educației, Cătălin Baba, care au sarcina să cerceteze aspectele semnalate în legătură cu votarea membrilor Senatului, etapă ce a avut loc vineri, 10 februarie.

Comentează știrea

ely
21 februarie 2012
Surprize la Rector?

Cum e sa ai 97% din senat si sa iei abia 52 de voturi? E clar ca lumina zilei ca Epure cu managementul lui performant a pierdut in 5 zile cam 21% din echipa, l-am votat l-a senat dar la rector nu il voi mai alege.

Sandu
21 februarie 2012
De la inginerie M

S-a dus, suntem cativa de la Mecanica care ne-am lamurit de Peride & Co si abia așteptăm votarea la rector nu mai mergem cu Epure ci vom vota Gartu

john doe
21 februarie 2012
Epure rector

EPURE NU UITA,MEDICINA E A TA

artificiu
21 februarie 2012
Scapa de aia care nu-ti fac cinste

Cum vrei sa te voteze lumea cand aia care-ti fac campanie nu prea vrea sa-i vada nimeni, ai in jurul tau oameni gen Stere ala care vindea aqua chiara sau pe ala Liviuta care tot asa...scapa de ei nu-ti fac cinste

conu alecu
21 februarie 2012
jos Epurica!

Hai Girtu! Jos Epurica!

IcreNegre
21 februarie 2012
vesti pentru epuridele UOC

Cei care au votat cu Epure si care probabil vor mai vota, chiar au impresia ca dupa ce va iesi rector, nu o sa-i trateze cum i-a tratat si pana acum (amenintari,santaj)?? Oare chiar au impresia ca Epure ii va tine in palma, ii va bate pe spate, isi va aduce aminte de ei pentru functii, favoruri s.a.m.d? De ce ar crede cineva ca lupul isi schimba naravul si ca dupa alegeri va fi totul lapte si miere? Oameni buni, veniti cu picioarele pe pamant!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3186 secunde