Universitatea "Ovidius"

Dănuț Epure a demisionat din funcția de președinte al Senatului

3802
20
Dănuț Epure a demisionat  din funcția de președinte al Senatului - danutepure141331746867-1331766929.jpg

Articole de la același autor

Ieri, pentru prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, noul rector al Universității "Ovidius" confirmat prin ordin de ministru la începutul acestei săptămâni, a fost prima zi de muncă în noua calitate.

Aseară, s-au întrunit și senatorii nou aleși, în fața cărora rectorul Epure și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Senatului și a fost discutat regulamentul de organizare a concursului pentru funcțiile de decani. Cel mai probabil miercuri, 21 martie, vor avea loc alegeri pentru aceste funcții.

Reamintim că la această oră, decani interimari sunt următorii universitari: Facultatea de Mate-matică - Cristina Flaut, Facultatea de Litere - Mihaela Fulea, Facultatea de Arte - Daniela Hanțiu, Facultatea de Fizică și Chimie - Gabriela Stanciu, la Facultatea de Științe Economice - Virgil Petrovici, Facultatea de Istorie - Florin Anghel, Facultatea de Psihologie - Virgil Frunză, Facultatea de Medicină Dentară - Aurelia Caraiane, Facultatea de Construcții - Dumitru Florea, Facultatea de Științe Naturale - Liliana Panaitescu, Facultatea de Inginerie Mecanică - Ionel Nicolae, Facultatea de Sport - George Stăn-culescu, Facultatea de Teologie - Macedon Pe-trescu, iar la Facultatea de Medicină - Petru Bordei, dar care, după cum știm din campanie, va fi numit președinte al Senatului, în locul rectorului Dănuț Ti-berius Epure.

Marioara Cojoc, în litigiu de muncă cu "Ovidius"

De pe site-ul Tribunalului Constanța am aflat că prof. univ. dr. Marioara Cojoc a dat în judecată Universitatea "Ovidius", dosar 2268/118/2012 din 2 martie 2012. Motivul îl constituie contestarea deciziei de sancționare prin anularea dreptului de a mai deține funcții de conducere. Decizia a fost luată de către Comisia de etică a universității în urma scandalului declanșat după alegerile de la Consiliul profesoral al Facultății de istorie, unde a deținut funcția de prodecan. Universitarii constănțeni comentează ingrata postură în care a fost pusă prof. Cojoc, în timp ce Cristina Flaut, "adversara" sa în scandalul din "sâmbăta neagră" a Universității "Ovidius", a avansat decan, fie și interimar.

Prima înfățișare în procesul intentat de Marioara Cojoc va avea loc săptămâna viitoare, pe 23 martie.

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gasca lui Marieta-sexy braileanca
15 martie 2012
Marioara Cojoc-marea dansatoare din Insula mare a Brailei

Marieto,nu te-ai saturat de functii?..parca spunea-i ca pleci de tot din universitate si te apuci de spalat pe jos si geamuri...pai normal ca TU la mintea ta te pronunti astfel deoarece NUMAI de asa ceva esti buna,ai tacut ca ti-a zis MARIAN al tau in speranta ca Ciupina va face totul sa iasa pe dos si cand toata trupa aia a voastra de nelegiuiti ati vazut ca nu v-a mers cu ipocriziile in contestatii ai dat-o pe procese...nu degeaba in luna ianuarie cineva iti spunea ca regretatul mandanopol iti transmite salutarile de rigoare...sfatul meu ar fi MARICICO sa I'll iei pe bisnitarul de barbac-tu si sa va vedeti de "sifonarea" voastra pe la secu iar invatamantul sa va fie doar un vis urat....ar mai trebui sa I'll iei pe MARINUS al tau si sa ii faci un control ca sa nu ajunga ca VLADESCU si sa te impuste prin vreun bar ca el cam are tendinte de alcool+antidepresive cu pistolul ala pe care I'll scoate cand merge la cursuri in fata studentilor...ahh...scuza-ma MARIETO...cand avea ore al tau barbat....si daca eram in locul lui PONTA nici la sedintele PSD-ului al carui membru esti,nu te mai primeam deoarece tu ai tulburari grave de comportament fetitza...ca doar esti divortata,darcu mataranga lui Marian tot joci "baseball" cu ea,asa ca probabil vei mai reveni in invatamant cand vei intra la menopauza.

un alt jurnalist
15 martie 2012
SIMONA ANGHEL-un jurnalist care "produce" bani

Madam Anghel Simona,tot ii dai bataie inainte cu porcariile,pe de o parte te inteleg ca tre sa scrii la comanda pentru cei 100 de milioane pe care i-ai primit de la Ciupina&Co ,pacat ca dnul. Bosanceanu agreeaza astfel de practici in redactia pe care o patroneaza.

John Doe
15 martie 2012
Gabriela Stanciu is the best

Good luck Ms. Gabriela

Miscarea Legionara
15 martie 2012
Felicitari

Felicitari celor care au distrus sistemul lui Victor Ciupina din UOC.

Facultatea de Teologie
15 martie 2012
Blesteme

Victor Ciupina,pentru cum l-ai facut pe IPS Teodosie sa se simta injosit in urma cu 8 ani,vei plati scump pe lumea cealalta.Pogromul se va abate asupra familiei tale.

....
15 martie 2012
2 piloni de sustinere in campania lui Epure

Felicitari celor doua doamne care au muncit timp de 3 luni pentru campania lui Epure si se stiu care sunt.Meritati ce este mai bun....una dintre ele,vreau sa ii urez sanatate bebelusului pe care I'll are,iar pentru cealalta doamna,admiratie din toate punctele de vedere.

lector
15 martie 2012
Vancea Paula Diane-un profesor pregatit din toate punctele de vedere

Cu stima.Va dorim succes in continuare.

carcotasul
15 martie 2012
marieta, om deosebit

Eu propun asa: Marioara Cojoc sa fie repusa pe o functie foarte buna pentru ca blestemele asupra copiilor si familiilor colegilor ei sa le auda toata lumea. Ea de fapt de asta e suparata. Ca blestemele s-au abatut asupra ei. Madam cojoc e un om deosebit altfel: mai injura din cand in cand, mai vorbeste ca in mahala,...dar in rest ...un om de o calitate exceptionala. O prinde bine tribunalul. Aveti grija domnilor judecatori, sa nu va blesteme!

gardianul de noapte
15 martie 2012
Atentie mare, D-le recctor!

Fiti cu bagare de seama! Toti cei care va ling acum, in spate va pregatesc debarcarea cat se poate de repede. Ii stiti si-i aveti in vizor. Ei cred ca va pot pacali si ca deja v-au sedus cu devotamentul. Amintiti-le din cand in cand ca se inseala.Acum regreta ca n-au fost" lasati" sa va faca un pic de campanie electorala. Cat si-ar fi dorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fiti de otel si nu iertati nimic, la nimeni. Ei v-ar fi rupt gatul in minutul doi, daca altul era rezultatul alegerilor. 2 mandate!!!!!!!!!Forza Epure!

Mecanicul
15 martie 2012
Pasager

gazela repede alearga

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9249 secunde