Dan Puric vine la Constanța

341
3
Dan Puric  vine la Constanța - danpuricconstanta-1520526483.jpg

Articole de la același autor

Dan Puric va fi prezent în această seară, la Constanța, la memorialul Gogu Puiu 100, un eveniment dedicat evocării personalităților ce nu au plecat capul în fața jugului comunist bolșevic.

Acțiunea îi are ca invitați, pe lângă faimosul Dan Puric, pe Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, istoricul Marian Cojoc, Zoe Rădulescu și fostul deținut politic Gogu Cușa.

Cu acest prilej, va fi prezentată cartea "Haiducii Dobrogei", de Nicolae Ciolacu, ultimul supraviețuitor al grupărilor de rezistență din Dobrogea. Evenimentul, găzduit de Ten Hotel – Colonadelor, începând cu ora 18,30, va fi marcat și de un recital de cântece pe versuri din temnițele comuniste, interpretate de artistul Nicu Nicușor. 

Comentează știrea

bond
9 martie 2018
meeting

celula kgb

Cusa Corina
9 martie 2018
precizare prenume

Va adresez rugamintea, pe care, de altfel o voi adresa si organizatorilor evenimentului, de a modifica prenumele domnului Cusa (tatal meu), din Gogu in George. "Gogu" este un apelativ folosit doar intr-un cadru familiar. Multumesc mult!

Gigi
9 martie 2018
Pai ...

Intalnirea legionarilor fascisti de dupa Apocalipsa ... Niste pigmei pravoslavnici suferind de lepra nationala ! Jigodii ! Gloante in ceafa si franghii unse cu sapun ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4778 secunde