Dan Puric vine la Casa de Cultură

547
4
Dan Puric vine la Casa de Cultură - danpuriconemanshowsufletromanesc-1390146644.jpg

Articole de la același autor

Cunoscut actor și regizor, Dan Puric va prezenta publicului con-stănțean, pe 31 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, conferința "Sufletul românesc", de altfel și titlul recentei sale cărți, care cel mai probabil va fi lansată și la Constanța. 
Cunoscutul său recurs la valori precum mamă, familie, neam, martiri, istorie reprezintă o trezire la realitatea necesară, iar publicul constănțean a știut de fiecare dată să aprecieze valoarea lui. "Există în sufletul acestui neam o timiditate în fața lumii. Și cum lumea de astăzi e arogantă, obraz-nică și îngâmfată, ai sentimentul că în intimitatea lui, sufletului româ-nesc îi e rușine să participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de «zare interioară» care spune că veșnicia nu poate fi atinsă de istorie" - Dan Puric, "Suflet românesc".




Comentează știrea

admirator
20 ianuarie 2014
bun venit!

te asteptam! mai ales ca circulau tot felul de vesti pe seama ta...

Bojidar
8 februarie 2014
Și tăcerea se cumpără, nu-i așa?

Orice om are un pret! Maestre, este tarziu, n-ai cum să ne păcălești ... În al zecelea an al mandatele lui Băsescu, Dan Puric constată că: "Mafia, de bine de rău, are codul ei, onoarea ei și, mai ales, legile ei nescrise, dar respectate. Cei care ne mutilează zi de zi, nu cunosc nicio lege, niciun cod. Sunt, în fond, niște suflete chinuite". Dar până acum, Dan Puric, ai fost condamnat la tăcere și rugăciune? Și tăcerea are un pret! Și tăcerea se cumpără, nu-i așa?

Baspunar
8 februarie 2014
Securist-sucar!

Pe 15 martie 1976, Securitatea întocmea un raport cu propuneri de recrutare a lui Dan Puric. Un codóș- torționar "respectabil". Despre ce fel de moralitate mai poate vorbi Dan Puric care a recunoscut că a semnat cu Securitatea un angajament de codóș în două emisiuni la colonelul Robert Turcescu?! Din păcate nu ne-a explicat cum își turna colegii de liceu și profesorii inca din anul II la Liceul de arte plastice "N.Tonitza"... Tinerețea ar fi o scuză, nu insă și pentru ticăloșénie.

T-34
24 februarie 2014
Dan Puric

Gay !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dan Puric vine la Casa de Cultură
Pagina a fost generata in 0.5001 secunde