"Cutia cu Valori" se deschide în trei săptămâni

296
Ineditul proiect "Cutia cu Valori", demarat la Constanța dar care așteaptă participanți din întreaga țară, se apropie de finalul înscrierilor și de începutul... startului!. "Cutia cu valori", este locul în care vei fi cu adevărat prețuit pentru calitățile tale.
Până în data de 15 august, te poți înscrie completând formulatul accesibil pe www.cutiacuvalori.eumex.ro. Domeniile în care poți participa sunt vaste. Arte vizuale (dans, mimă), arte plastice (pictură, modelaj), arte combinate, artizanat, proză, poezie, muzică, multimedia (film, ppt, grafică), talente speciale, altele, etc. Participarea este gratuită.
Proiectul reprezintă locul ideal pentru dezvoltare personală în domeniul fizic, mental și cultural. În cadrul acestui proiect, se vor identifica și vor fi dezvoltate valorile autentice ce riscă să rămână "ascunse" din lipsa de suport (material, psihologic, social). De asemenea, un scop secundar ar fi acela de a dezvolta o comunitate culturală, un cerc artistic, un club de creație, în care cei cu înclinații comune să se poată dezvolta.
Beneficiarii acestui proiect sunt în primul rând copiii și tinerii de la vârsta când pot dezvolta o aptitudine, până la tânărul de 80 de ani care simte că mai are ceva de spus societății actuale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3467 secunde