Cursuri online pentru profesori, pentru a susține lecții la distanță

321
Cursuri online pentru profesori, pentru a susține lecții la distanță - cursurionline-1589907372.jpg

Articole de la același autor

Cadrele didactice care încă nu sunt familiarizate cu predarea și activitățile online cu elevii sunt invitate să se înscrie la cursurile oferite de Editura Didactică și Pedagogică.

În premieră națională, Ministerul Educației și Cercetării, împreună cu EduMagic și Mozaik Education, organizează evenimentul "Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță". Scopul webinar-ului este de a furniza conținut educațional și de a oferi training tuturor cadrelor didactice din România care își doresc să își perfecționeze modul de predare, prin tehnologii ușor de folosit și foarte atractive pentru elevi.

Evenimentul va avea loc pe data de 26 mai 2020, între orele 16.00 și 18.00. Cadrele didactice pot participa de oriunde, din fața laptopurilor, calculatoarelor sau telefoanelor. Cursul este în format webinar și va fi transmis online. Accesul se realizează pe baza înscrierii prealabile, până luni, 25 mai 2020, la ora 12.00.

Pentru prima dată în România, vor fi prezentate modalități simple prin intermediul cărora cadrele didactice pot utiliza gratuit conținutul educațional al manualelor Editurii Didactice și Pedagogice, în format digital, utilizând platforma de creare a lecțiilor digitale - interactive, mozaBook. Astfel, cadrele didactice beneficiază atât de conținutul cu care sunt obișnuite, precum și de accesul la peste 1.200 de animații 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română.

"Proiectul este o premieră pe piața educațională românească. Pentru prima dată, elevii și cadrele didactice pot beneficia de manuale 3D, care schimbă procesul de predare - învățare - evaluare. Astfel, prin manualele Editurii Didactice și Pedagogice, integrate în platforma mozaBook, profesorii, elevii și părinții pot avea acces gratuit la resurse educaționale spectaculoase", susțin reprezentanții Editurii Didactice și Pedagogice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5026 secunde