Cum se vor compensa orele pe care le lucrează profesorii sâmbătă, pe 24 ianuarie

631
2
Cum se vor compensa orele pe care  le lucrează profesorii sâmbătă, pe 24 ianuarie - cumsevorcompensa-1422028830.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Sindicatului Liber al salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța atrag atenția că orele lucrate de cadrele didactice în ziua de sâmbătă, 24 ianuarie, vor trebui compensate cu ore libere.

"Având în vedere că sâmbătă, 24 ianuarie, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează etapa locală a Olimpiadei de limba engleză pentru liceeni și etapa locală a Olimpiadei de limba și literatura română precizăm că ziua de 24 Ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române a fost declarată zi de sărbătoare națională prin Legea nr. 171/2014. Raportat la dispozițiile art. 139 din Codul Muncii, ziua de 24 Ianuarie nu a fost declarată și zi liberă, în care nu se lucrează. Ca atare, ziua de 24 Ianuarie, deși este zi de sărbătoare națională, nu este considerată zi liberă nelucrătoare. Totuși, luând în considerare că, anul acesta, data de 24 Ianuarie cade într-o zi de sâmbătă, zi de repaus săptămânal, la nivelul unităților de învățământ care, cu această ocazie, vor desfă-șura anumite activități, urmează

a fi aplicate dispozițiile art. nr. 8 (1) din Ordonanța de Urgență nr. 83/2014, privind salarizarea persona-lului plătit din fonduri publice în anul 2015. Astfel, munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcții de execuție sau de conducere, precum și munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, se vor compensa numai cu timp liber corespunzător", explică președintele SLSIP, prof. Mitică Iosif.

Așadar, în zilele următoare, profesorii care vor participa la organizarea olimpiadelor și concursurilor școlare, în acest week-end, vor primi libere. 

Comentează știrea

Maria
24 ianuarie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Dan Gabriel
24 ianuarie 2015
Angajare

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: [email protected] In acest email trimiteti textul, "INFO" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Unirii
Pagina a fost generata in 0.7807 secunde