Cum să-ți petreci timpul liber la Constanța în week-end

1232
Cum să-ți petreci timpul liber la Constanța în week-end - gaitele1333735106-1333744175.jpg

Constănțenii care reușesc să se desprindă de telecomandă și să mai iasă într-o sală de teatru sau de cinematograf au ocazia în acest week-end să aleagă din spectacole pe mai toate gusturile.

Sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 19, "Gaițele" lui Kirițescu urcă din nou pe scena Teatrului de Stat, la o săptămână de la premiera de succes. Așadar, cei care n-au găsit un loc în sală au ocazia sâmbătă să admire prestația Danei Dumitrescu, Luizei Martinescu Toma, Lanei Moscaliuc, Laurei Iordan, Mirelei Pană, Cristinei Oprean, Lilianei Bărăscu, Mariei Lupu, Claudiei Mihuț și a lui Andu Axente, Adrian Dumitrescu, Remus Archip, Gelu Ciobanu, Gabriel Neață.
Duminică, 8 aprilie, de la ora 19, "Bolnavul Închipuit" după Molière îi are în distribuție pe Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, Florina Bulgaru / Flavia Călin, Luiza Toma, Andu Axente, Laura Iordan, Andrei Cantaragiu, Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman, Georgiana Bumbac, Alice Safta, Andreea Țuțui, Iza Bumbac.
Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului, b-dul Ferdinand 11, telefon 0241 488247 sau de la Agenția de bilete din b-dul Tomis 97. Prețul biletelor este de 25 lei, iar elevii, studenții și pensionarii plătesc 15 lei.

Să fie operă sau balet?
La Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sâmbătă, la ora 19, melomanii constănțenii pot alege să fie părtașii spectacolului compus "Cavalleria rusticana" de P. Mascagni și "Paiațe" de R. Leoncavallo. Soliștii primei părți a spectacolului sunt: Alla Chepin și Virgil Profeanu - București, Cătălin Țoropoc, Lucia Mihalache și Gabriela Dobre, iar în cea de-a doua parte vor evolua: Elena Rotari - debut, Alfredo Pascu și Ștefan Ignat - București, Doru Iftene și Adrian Marcan - Brașov. La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul Tiberiu Soare.
Compania de balet din cadrul TNOB "Oleg Danovski" prezintă, duminică, de la ora 19, spectacolul "Max și Moritz", pe muzica lui Gioacchino Rossini. Baletul-comedie a avut premiera pe 23 noiembrie 2006 și a avut un enorm succes, fiind un spectacol viu, plin de culoare, cu o muzică frumoasă și antrenantă, comic, prezentând o perioada minunată a copilăriei. Un balet nu doar pentru micii spectatori, ci și pentru părinții lor, în care prim-balerinii Horațiu Cherecheș și Adrian Mihaiu vor da viață celor două personaje princi-pale ale spectacolului, Max și Moritz, doi băieți năzdrăvani și plini de idei poznașe pe care le și pun în aplicare spre disperarea tuturor.
Alături de ei vor urca pe scenă Constantin Dragomir (Văduva Botte), Irina Ganea Mihaiu (Spitz), Amalia Mîndruțiu (Soția croitorului Bock), Sergiu Dan (Croitorul Bock), Antoniu Gheorghiu (Profesorul), Ștefan Răuț (Unchiul Fritz), Gelu Râpă (Brutarul), Oleg Godoroja (Țăranul Mecke), Eliza Maxim, Anca Strnad, Delia Luca (lebedele), Mihai Pâslaru (cocoșul), Laima Costa, Drăgoeaș Dorina, Kanoko Suzuki (găini), Elena Vasile, Andrada Dedu, Ana Maria Badea, Kim Yeji (femei de serviciu), Nicoleta Moroeanu, Petronela Iordache, Rie Aoyagi (rațe), elevi (ansamblu băieți) și gândaci (ansamblu fete).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde