Cum ne distrăm weekendul acesta, acasă

369
Cum ne distrăm weekendul acesta, acasă - cumnedistraminweekend2-1586525722.jpg

Articole de la același autor

Nici weekendul acesta nu ieșim din case, dar asta nu ne împiedică să ne distrăm și să ne relaxăm la o piesă de teatru sau la un spectacol cu delfini.

Instituțiile de cultură din Constanța au pregătit un program pentru toate vârstele și toate gusturile. Nu ne trebuie decât o tabletă sau un laptop și o conexiune la internet. Așa că, dacă ați pregătit floricelele, cei mici sunt invitați sâmbătă, de la ora 11.00, la spectacolul "Frumoasa și bestia", recomandat copiilor sub șase ani, accesând pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" .

Tot pentru ei, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii transmite spectacolele cu delfini, pe pagina de Facebook - Delfinariu Constanța, de la ora 11.00 și de la ora 15.00. Iar, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" îi așteaptă, de la ora 11.00, la o sesiune de povești și basme românești, pe Facebook – CMEPTJC.

Seara, de la ora 19.00, părinții se pot delecta cu piesa "Gaițele", de Alexandru Kirițescu și în regia lui Lucian Iancu. Pentru a viziona spectacolul trebuie să intrați pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.

Duminică, dimineața este din nou rezervată celor mici, cu spectacolul "Prințesa și broscoiul", prezentată online, de la ora 11, de Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Iar delfinașii de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se dau din nou în spectacol, de la ora 11.00 și de la ora 15.00. De asemenea, la Centrul "Jean Constantin" continuă recitările de povești și basme românești, de la ora 11.00.

Seara, ne dau din nou întâlnire actorii de la Teatrul de Stat, de la ora 19.00, în piesa "Memoria apei", de Shelagh Stephenson.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4921 secunde