Cu ce spectacole pentru copii se încheie luna august

Marţi, 25 August 2020, 17:29
172
În acest ultim week-end al lunii august, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă invită în piațeta Perla din Mamaia, la spectacolele "Rățușca cea urâtă" și "Cei trei purceluși".

Primul dintre acestea, "Rățușca cea urâtă", se va juca, sâmbătă, 29 august și este regizat de Valentin Dobrescu. Din distribuție, fac parte Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan. Aici, într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate.

Duminică, 30 august, de la aceeași oră, aveți posibilitatea de a vă întâlni cu "Cei trei purceluși", spectacol ce poartă semnătura regizorului Gheorghe Balint, pe muzica lui Dan Bălan și decorurile atent alese de Adrian Drăguț. Pe scenă, vor urca următorii actori: Arina Cojocaru, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu. Din decor nu lipsesc cele trei personaje extrem de haioase, Nana, Nunu și Nini. Acestora li se adaugă Lulu, lupul cel flămând și fudul. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2848 secunde