X
X

Creangă aduce "Povestea porcului" în piațeta Perla

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sâmbătă, 8 august, de la ora 19.00 sunteți așteptați la spectacolul "Povestea porcului", după Ion Creangă, spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani. Acesta va fi vizionat în cadrul evenimentului "Amfiteatrul cultural", susținut în fiecare weekend, în Mamaia, în piațeta Perla, până la data de 30 august.

În distribuție îi veți întâlni pe Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisăcariu. Rezervarea locurilor se poate face la numărul de telefon 0765. 236.319, de luni până vineri, între orele 9.00-15.00, în limita locurilor disponibile. Cine nu se prezintă până la ora 18.30, conform rezervării telefonice, pierde locurile.

Organizatorii spun că ingredientele principale ale acestui spectacol sunt umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească. Piesa are la bază povestea lui Ion Creangă, care începe cu o babă și un moșneag, unul de-o sută de ani și baba de 90 de ani, amândoi bătrâni albi ca iarna și posomorâți ca vremea cea rea, din pricină că nu aveau copii.

Pe parcursul piesei, rămâne să vă convingeți că de multe ori "aparențele înșală" și că porcușorul năzdrăvan nu este deloc ceea ce pare. Pentru cei interesați, spectacolul durează 50 de minute.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.1116 secunde