Pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

"Crăiasa Zăpezii", un balet ca un basm

285

Articole de la același autor

Duminică, 8 ianuarie, de la ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, este programat baletul "Crăiasa Zăpezii", una dintre cele mai fastuoase transpuneri în scenă a basmului scris de Hans Christian Andersen, în coregrafia și regia lui Horațiu Cherecheș, pe muzica lui Jean Sibelius și Edvard Grieg și scenografia rusoaicei Natalia Kornilova.

Decoruri fastuoase, elemente de magie cu apariții și dispariții spectaculoase, o coregrafie de excepție, balerini talentați și soliști de renume - totul într-un spectacol inedit, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

"Publicul, de la cel mai mic spectator până la cel mai în vârstă, va înțelege și trăi întreaga poveste, ca și cum ar citi o carte. Totul în aproape două ore (plus pauză), fără momente «moarte» în ceea ce privește schimbarea tablourilor", spune Horațiu Cherecheș.

Soliști: Mayu Takahashi, Irina Ganea-Mihaiu, Adrian Mihaiu, Francesco de Benedictis, Ayaka Kishii, Jin Mizutani, Amalia Mîndruțiu, Ryan Brown.

Prețuri bilete: 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi, studenți în grup organizat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Pagina a fost generata in 4.2255 secunde