Cornel Panait se întoarce la conducerea Universității Maritime din Constanța

Joi, 22 Martie 2012
2375

Articole de la acelaşi autor

După ce luni, 19 martie, noul rector al UMC, conf. univ. dr. Violeta Ciucur, a fost confirmat de Ministerul Educației în noua sa funcție, astăzi, la Universitatea Maritimă din Constanța va avea loc ședința de Senat, în care va fi ales atât pre-ședintele acestui for academic, cât și cei trei prorectori, conform prevederilor Cartei UMC.

În funcția de prorector cu dezvoltarea instituțională și relații internaționale este propus fostul rector al UMC între anii 2004-2012, Cornel Panait. Actualul prorector cu probleme academice și dezvoltare, conf. univ. dr. ing. Emil Oanță, este propus pentru funcția de prorector cu activitatea de cercetare și inovare științifică, iar cel de-al treilea prorector, cu probleme academice, va fi prof. dr. Mirel Constantinescu, de la Facultatea de Navigație - Departa-mentul de științe fundamentale și umaniste.

Un alt fost rector al Universității Maritime, Dinu Dumitru, se va întoarce la conducere, în calitate de director al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat.

Pentru șefia Senatului și-a depus candidatura prof. dr. ing. Nicolae Buzbuchi, de la Facultatea de electromecanică, Departamentul de științe inginerești în domeniul mecanic și mediu.

De asemenea, tot astăzi, în ședința de Senat urmează a fi discutată și aprobată Metodologia de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de decan la cele două facultăți: de navigație și transport naval și cea de electrome-canică navală.


Articole pe aceeasi tema

Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Răsturnare de situație la UMC
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Alegerile UMC au întrunit cvorumul
Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Universitatea Maritimă
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde