Cornel Panait se întoarce la conducerea Universității Maritime din Constanța

2459
6
Cornel Panait se întoarce la conducerea Universității Maritime din Constanța - umccornelpanait10-1332432148.jpg

Articole de la același autor

După ce luni, 19 martie, noul rector al UMC, conf. univ. dr. Violeta Ciucur, a fost confirmat de Ministerul Educației în noua sa funcție, astăzi, la Universitatea Maritimă din Constanța va avea loc ședința de Senat, în care va fi ales atât pre-ședintele acestui for academic, cât și cei trei prorectori, conform prevederilor Cartei UMC.

În funcția de prorector cu dezvoltarea instituțională și relații internaționale este propus fostul rector al UMC între anii 2004-2012, Cornel Panait. Actualul prorector cu probleme academice și dezvoltare, conf. univ. dr. ing. Emil Oanță, este propus pentru funcția de prorector cu activitatea de cercetare și inovare științifică, iar cel de-al treilea prorector, cu probleme academice, va fi prof. dr. Mirel Constantinescu, de la Facultatea de Navigație - Departa-mentul de științe fundamentale și umaniste.

Un alt fost rector al Universității Maritime, Dinu Dumitru, se va întoarce la conducere, în calitate de director al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat.

Pentru șefia Senatului și-a depus candidatura prof. dr. ing. Nicolae Buzbuchi, de la Facultatea de electromecanică, Departamentul de științe inginerești în domeniul mecanic și mediu.

De asemenea, tot astăzi, în ședința de Senat urmează a fi discutată și aprobată Metodologia de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de decan la cele două facultăți: de navigație și transport naval și cea de electrome-canică navală.

Comentează știrea

andrei
23 martie 2012
maritima ati spus?

si cine e marinar din acesta conducere? inadmisibil asa ceva

constantean
23 martie 2012
Masoni si atat

Pt. Andrei! Cei care conduc azi umc sunt masoni si atat, n-au nicio treaba cu marinaria, sunt absolventi de politehnica, au ajuns la umc si la academie pe pile si acum ei conduc cele doua institutii de invatamant de marina.

student
23 martie 2012
cu echipa asta in frunte

vom da spagi tot mai multe

student IFR
23 martie 2012
intrebare pt dl constantinescu

daca atunci cand erati sef de catedra spaga era 100 de euro pentru un examen, acum va creste la 200 sau se va face 400, ca nu va mai permiteti sa luati de la oricine?

mihai
24 martie 2012
dar cand a plecat?

daca boc ar fi presedinte si basescu vicepresedinte, cine ar crede ca boc e cel care conduce?

Constantean
24 martie 2012
Vremea orcilor in universitati

Toata tzara e condusa de orci. Oribili, lacomi, care se inchina doar zeului Ban. E vremea lor, a nemernicilor. Shi sunt din ce in ce mai multzi. Vai de tzara asta cu asha universitari.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Alegerile UMC au întrunit cvorumul
Pagina a fost generata in 0.5877 secunde