Corala "Armonia" a obținut noi premii

275
Corala

Articole de la același autor

Corala ortodoxă bărbătească "Armonia" participă, săptămâna aceasta, la Olimpiada Mondială a Corurilor, care se va desfășura în Africa de Sud, unde este înscrisă la trei secțiuni. 


În urmă cu două zile a avut loc, deja, festivitatea de premiere pentru două dintre secțiunile la care "Armonia" a concurat, fiind laureată cu medalie de aur la secțiunea "Cor bărbătesc" și medalie de argint la secțiunea "Folclor a cappella". În zilele ce urmează, Corala Arhiepiscopiei Tomisului va concura la secțiunea "Muzică sacră a cappella", fiind singura corală care reprezintă România la această competiție. Precizăm că această olimpiadă a corurilor reunește peste 300 de coruri din 62 de țări. 


Corala ortodoxă bărbătească "Armonia" s-a înființat în urmă cu 17 ani, de-a lungul timpului susținând numeroase concerte în țară, dar și peste hotare. Colectivul este format din preoți, diaconi și studenți ai Facultății de Teologie din cadrul Universității "Ovidius" Constanța și abordează un repertoriu diversificat, compus atât din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiționale românești și străine, cât și piese din repertoriul clasic universal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Louis King cântă  la Constanța
Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Cultură-Educație : Mike Godoroja cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3706 secunde