Copiii sunt receptivi la problemele de mediu

354
Copiii sunt receptivi la problemele de mediu - ad860e305e76fc20607f2eaf9525378c.jpg
Elevii claselor I-IV de la Școala Spectrum s-au întâlnit, recent, cu două membre ale Corpului Național al Voluntarilor de Mediu, regiunea Constanța. Cu această ocazie le-a fost prezentată organizația, constituită din luna decembrie 2009 la nivel național și care cuprinde, în județ, 20 de voluntari, cu diferite preocupări: elevi, studenți, jurnaliști, ecologiști etc, dar cu un scop comun: educația comunității locale pentru păstrarea unui mediu mai curat și mai sănătos, pentru utilizarea rațională a resurselor naturale și menținerea echilibrului ecologic, în vederea conservării naturii pentru generațiile următoare.
Elevii Școlii Spectrum au fost foarte receptivi, au adresat întrebări, au fost și ei chestionați și au demonstrat că sunt foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și cu mediul în mod special. Acțiunile de acest gen vor continua în școală prin parteneriatul încheiat recent între voluntarii de mediu și conducerea instituției de învățământ.
Săptămâna aceasta, Răzvan Popescu-Mirceni, directorul Oceanic Club Constanța, le va prezenta copiilor un film documentar despre delfini și ocrotirea lor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7294 secunde