Copiii sunt așteptați la spectacol de "Profesorul de joacă"

236
Copiii sunt așteptați  la spectacol  de

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor găzduiește, astăzi, de la orele 10.30 și 12.00, un spectacol în premieră, realizat de Leon Magdan sau "Profesorul de joacă", cum i se mai spune, împreună cu magicianul Antonio. Titlul acestui nou show este "Înainte de vacanță", iar copiii vor putea lua parte la o mulțime de provocări, concursuri, magie etc.

Leon Magdan a devenit cunoscut după ce a ocupat locul II la "Românii au talent". El a declarat mereu că îi place foarte mult să lucreze cu copiii și nu s-ar vedea făcând altceva.

"Pe de o parte, scriu cărți pentru copii, iar pe de altă parte pun în scenă spectacole cât mai interesante și mai surprinzătoare. Încerc să-i fac pe copii să se bucure și să învețe ceva bun cu drag, cu zâmbetul pe buze. Și când spun asta, mă refer la copiii de toate vârstele, de la patru la 84 de ani. Căci, indiferent de vârstă, fiecare din noi rămâne în adâncul sufletului un copil. Copilul acesta, din sufletul nostru, are nevoie să se joace și să se bucure. Și cred că nimic nu poate fi mai frumos în viață, decât să copilărești odată cu copiii sau cu nepoții tăi", a declarat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.519 secunde