Copiii se pot juca, în mod conştient, cu simţurile

98
Copiii se pot juca, în mod conştient, cu simţurile - actiivtaticopii-1629822321.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 25 august, de la ora 18.30, cei mici sunt invitaţi la un nou Atelier de Simţuri, în aer liber, la Asociaţia „Inimi Colorate”, pe strada Alexandru Bogza nr. 25 din Constanţa. Organizatorii spun că în cadrul acestui curs, copiii se vor juca, în mod conştient, cu simţurile, rezolvând cele trei nevoi psihologice de bază: nevoia de conectare, nevoia de capabilitate, nevoia de control. În acelaşi timp, se va pune accent pe dezvoltarea comunicării non- violente, păstrând atenţia în interior, la simţuri.

„Trecem dincolo de suprafaţă şi vedem ceea ce este viu şi vital în noi şi cum toate acţiunile noastre au la bază nevoi universal umane. Când ne înţelegem şi ne recunoaştem nevoile, creăm o bază comună pentru o relaţie mai armonioasă, o conectare bună cu noi înşine şi cu ceilalţi.

Uneori, copiii pot respinge legumele şi fructele, iar noi ca părinţi ne străduim să găsim soluţii diverse pentru a le strecura în meniul lor. Haideţi la atelierul simţurilor pentru a ne susţine, dezvolta, împrieteni cu aceste concepte naturale prin joc şi joacă specifică. Ne vedem în grădină, în aer liber, în conectare cu toate simţurile. Natura ne susţine”, au declarat aceştia. De precizat că locul în care copilaşii vor merge este amenajat după principii Montessori, aici organizându-se periodic ateliere de pictură, poveşti terapeutice, dezvoltare personală, petreceri şi zile de naştere. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde