Copiii se pot întâlni cu poznaşul Motan încălţat

248
Copiii se pot întâlni cu poznaşul Motan încălţat - motanul-1633713518.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 10 octombrie, începând cu ora 10.00, Teatrul de Copii şi Tineret „Căluţul de mare” le dă întâlnire copiilor cu vârsta de peste şase ani, cu „Motanul încălţat”. Scenariul, regia artistică şi animaţia îi aparţin lui Cristian Pepino, scenografia este semnată de Cristina Pepino, muzica de Dan Bălan, iar coregrafia de Maria Aprozianu.

„Unde-i motanul? A dispărut motanul”, aşa începe spectacolul. Toată lumea îl caută pentru că fără el nu se poate spune povestea.

„Iată-l”! A apărut preţiosul nostru motan cu un miorlăit deosebit de ştrengar. Şi pe deasupra mai şi vorbeşte. Este deci fermecat, dar şi isteţ, şi dornic să-i ajute pe cei nevoiaşi. Apoi, minunata felină îl va ajuta pe feciorul cel mic al unei familii nevoiaşe să devină „Prinţul de Carabas”, moştenitor al unor imense meleaguri ce au aparţinut unui fioros şi asupritor căpcăun.

Pe parcursul celor 55 de minute de poveste, spectatorii vor asista la o sumedenie de situaţii comice (întâlnirea cu regele şi frumoasa prinţesă, cu viticultorii şi cu slujitorii hapsânului căpcăun) puse la cale de isteţul motan. Toate aceste stări aduc o maximă dispoziţie şi încântare tuturor copiilor de-a lungul întregii vizionării. Finalul în care însuşi uriaşul şi fiorosul căpcăun este păcălit de motan să se transforme în leu şi apoi în şoricel (pe care motanul îl înghite cu poftă) stârneşte ropote de aplauze şi strigăte de bucurie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde