Copiii din județ, impresionați de atelierele Autobuzului "DRAM DRUM"

Marţi, 15 August 2017, 16:02
114
Autobuzul Veseliei "DRAM DRUM" și-a continuat, zilele trecute, călătoria în județ, pentru a aduce zâmbetul pe buzele copiilor din comunele Cumpăna, 23 August, Siliștea și Pantelimon. În aceste locații, micuții s-au întâlnit cu cei 14 profesori trăzniți și au desfășurat o serie de activități în cadrul atelierelor conduse de ei. 


La Cumpăna, aproape 250 de copii au devenit, pe rând, învățăcei la atelierul de tobițe, trecând, mai apoi, prin experiența pantomimei, a cursului de actorie și improvizație teatrală, încercându-și îndemânarea la atelierul de jonglerie. 


Alții au ales, desigur, să învețe să picteze cu profesoara Monalissa, în timp ce unii dintre cei mici s-au distrat fie cu meșterul Gepetto și teatrul său de umbre, fie cu profesorul Bocănilă și al său curs de step. În pauzele binemeritate, cei prezenți s-au amuzat cu Baloo și baloanele uriașe de săpun create de el. 


Nici în localitatea 23 August copiii nu au fost mai prejos, întâmpinându-i pe profesori cu mare drag. Autobuzul Veseliei își va continua călătoria săptămâna aceasta în localitățile Limanu, Cogealac, Mereni, Adamclisi, Vulturu și Medgidia. 


Proiectul este realizat de Asociația "Teatrelia", cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2296 secunde