Copiii citesc "cu folos", la Școala "George Coșbuc"

188
Copiii citesc

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "George Coșbuc" din 23 August, județul Constanța, a desfășurat, zilele trecute, o nouă etapă în cadrul proiectului școlar educațional "Citește cu folos", realizat de Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Activitățile au fost realizate cu ocazia evenimentelor prilejuite de "Zilele europene ale patrimoniului", dar și în contextul instituirii în anul 2019 a "Anului cărții". 


Proiectul se desfășoară în școli și licee din județul Constanța, în două etape, pe parcursul anului școlar 2019-2020. Astfel, în primul semestru, au loc activități specifice dedicate "Anului cărții", iar în al doilea semestru, se vor desfășura activități sub egida "Cărți cu suflet". 


În primul semestru, se derulează activități directe, în cinci unități școlare, dar și două concursuri, la care pot participa elevii din județul Constanța. Este vorba despre un concurs de eseuri "Magia lecturii" și unul de desene/colaje dedicate elevilor cu cerințe educaționale speciale (CES), "Cartea, fereastră spre tărâmuri minunate". Termenul de predare a materialelor participante la concursuri este data de 14 decembrie, iar premierea, pentru fiecare secțiune în parte, va avea loc pe 15 ianuarie 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9751 secunde