Constănțenii sunt invitați la serile de teatru de la Pontul Euxin

190
Constănțenii sunt invitați la serile de teatru de la Pontul Euxin - dd-1585831467.jpg

Articole de la același autor

Festivalul de teatru online "Seri de teatru la Pontul Euxin" continuă în această seară cu spectacolul "Zbor deasupra unui cuib de cuci". De la ora 18:00, reprezentația va fi transmisă live, pe canalul de YouTube al Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" : https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA

Stagiunea estivală "Seri de teatru la Pontul Euxin", inițiată de actrița Clara Ghiuvelichian și finanțată de Primăria Municipiului Constanța, s-a desfășurat în perioada 1-25 august 2019.

Spectacolul reprezintă o transpunere scenică a unuia dintre cele mai tulburătoare romane ale secolului al XX-lea, semnat de Ken Kesey în care drama nonconformistului Randle Patrick McMurphy (interpretat de Vlad Cristian Fiu) creionează un adevăr dur, emoționant și viu.

Spitalul de nebuni în care se petrece acțiunea este un spațiu în care fiecare dintre "locatari" este forțat să își creeze o viață, un "acasă". Ordinea firească a lucrurilor va fi destabilizată odată cu intrarea în scenă a noului venit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.242 secunde