Constănțenii, invitați la o seară lirică la Teatrul "Oleg Danovski"

Luni, 15 Octombrie 2018
361
Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" vă așteaptă mâine, 17 octombrie, de la ora 19.00, la o minunată seară lirică. Soliștii care vor urca pe scenă sunt Adrian Clinciu, Silvia Simionescu, Stela Sârbu, Aurelian Ghițoi, Petru Bulgaru. Alături de aceștia, la pian se va afla Andrada Ștefan. Prețul unui bilet este 10 lei pentru adulți. Elevii au intrarea gratuită, în baza carnetului de elev vizat la zi.

Licențiată a Academiei de Muzică din Cluj, pianista Andrada Ștefan este și absolventă a masteratului în Stilistica Interpretării Muzicale - specializarea Pian, în anul 2012. Tânăra a participat în ultimii ani la o serie de cursuri de măiestrie susținute de Cordelia Hofer și Alexander Mullenbach din Salzburg, George Sava, la Berlin.

În palmaresul său figurează importante premii la concursuri naționale și internaționale. Totodată, ea are o bogată activitate artistică susținând numeroase recitaluri solistice în diferite formule camerale pe scene din Constanța și din țară. În prezent, ea este profesor la catedra de pian a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța și maestru corepetitor la TNOB. 


Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Haideți să petreceți  "O noapte la Veneția"!
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Năpasta"  se joacă  în dialectul aromân
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Unde puteți găsi un "Soț  de vânzare"?
Pagina a fost generata in 0.389 secunde