Constănțenii, invitați la atelierul de mandale

202
Constănțenii, invitați la atelierul de mandale - mandale-1610638348.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de 15 ianuarie, va avea loc la „Joy Club” din Constanţa un atelier de mandale, intitulat „Anul meu 2021, într-un talisman”. Potrivit organizatorilor, crearea unei mandale personale reprezintă, de fapt, o călătorie iniţiatică de creare a propriei vieţi, a propriului nostru univers. Persoanele interesate vor avea ocazia să îşi creeze propriul talisman, în funcţie de data naşterii şi legăturile numerologice, dintre aceasta şi anul 2021.

„Fiecare dintre noi avem o structură diferită, motiv pentru care şi strategia noastră este diferită, în funcţie de energia momentului.

Pentru că anul 2021 ne invită la acţiune, acesta se va manifesta diferit în vieţile noastre, în funcţie de profilul nostru. Ca urmare, această strategie va fi amprentată atât fizic, cât şi mintal şi emoţional, energetic, prin desenarea propriei noastre mandale. Aceasta va putea fi folosită pe parcursul anului 2021 ( poate fi pusă într-un medalion, talisman, brăţară, tricou etc), pentru a amplifica energia acţiunilor noastre spre binele nostru suprem”, au declarat reprezentanţii „Joy Club”. Constănţenii pot lua parte la eveniment fizic sau online. Pentru cei care nu ştiu, mandala este o imagine care, prin dezvoltarea sa radială, conţine şi totodată oglindeşte atât structura minţii umane, cât şi pe cea a celulei, a atomului, a viului, a Universului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3056 secunde