Constanța se pregătește de cel mai mare spectacol

461
Constanța se pregătește de cel mai mare spectacol - lacullebedelor-1360245453.jpg
Peste două săptămâni, scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța va găzdui poate unul dintre cele mai grandioase spectacole pe care le-a oferit constănțenilor vreodată.


De altfel, directorul Gheorghe Ungureanu și-a dorit să aducă acest spectacol încă de acum trei ani și a fost un soi de ambiție personală de a rămâne în memoria constănțenilor cu această reprezentație cu totul deosebită.

The Imperial Ice Stars, trupa de balet care a performat în fața a peste patru milioane de oameni, pe cinci continente, înscrie Constanța pentru prima oară pe harta evenimentelor lor! The Imperial Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall și Sadler’s Wells Theatre în Londra, până la Esplanade Theatre în Singapore și Montreal’s Place des Artes. 83 dintre cei mai mari patinatori ai lumii vor veni pe 21 februarie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a transforma scena într-un adevărat patinoar în care muzica din "Lacul Lebedelor" va răsuna până în cel mai ascuns colț!

Fondată în 2004, trupa a reușit ca doar în câțiva ani să devină una dintre cele mai celebre din lume și mai mult de atât, a reușit ca prin dansul inovator să dea o altă interpretare muzicii și baletului clasic, aducându-i o strălucire pe care creatorii originali nu au visat-o niciodată.

După cum am aflat de la orga-nizatori, Project Events, fiecare dintre patinatorii care se vor afla pe gheață a început să patineze la vârsta de 3-4 ani și repetă nouă ore pe zi, șase zile pe săptămână. Pentru acest spectacol ei vor îmbrăca peste 110 costume, toate create de designeri ruși coordonați de Albina Gabueva, cea care creează costumele și pentru celebrul Balsoi Theatre.

Coregrafia inovativă și spectacolul de primă clasă sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios. Flăcări pe gheață și jocuri de lumini însoțesc balerinii care au câștigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre aceștia fac parte Evgeny Platov, dublu campion olimpic și de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică și perechea Albena Denkova și Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai mulți ani la patinaj.

Nu vor lipsi salturile care i-au făcut campioni pe balerini, acrobații care în mod normal își au locul într-un campionat olimpic.

Prețul biletelor este de 150, 200 și 250 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacol suspendat
Pagina a fost generata in 0.5571 secunde