Constanța, platou de filmare pentru lungmetrajul "Om - Câine"

Miercuri, 26 August 2020, 21:09
162
Zilele acestea, Constanța devine platou de filmare pentru o nouă peliculă românească. Semnat de regizorul Ștefan Constantinescu, cu Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii în rolurile principale, filmul "Om - Câine" spune povestea unui muncitor român care se întoarce în țară încercând să afle dacă soția este infidelă.

Povestea are loc în apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul principal, Doru decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.

"Am ales să filmăm la Constanța pentru că este un oraș care ne oferă enorm de multe locații foarte frumoase. Și am primit tot sprijinul de la autoritățile locale. Filmăm în multe locuri din oraș, în Portul Constanța, în Piața Ovidiu, în Parcul Arheologic. Din cele 27 de zile de filmare, 20 le petrecem în Constanța și vă mulțumim pentru găzduire", a declarat producătorul peliculei, Diana Păroiu.

Din distribuția filmului mai fac parte și actorii Ana Ciontea, Voica Oltean, Liviu Pintileasa și Cosmina Stratan, iar filmările se vor desfășura până la mijlocul lunii septembrie în locații din România și Suedia. Filmul are imaginea semnată de Alexandru Solomon, montajul Cătălin Cristuțiu, Alexandra Alma Ungureanu se ocupă de scenografie și costume, machiajul Petya Simeonova, inginer de sunet este Boris Trayanov. Producătorii sunt Ada Solomon și Diana Păroiu, iar co-producători sunt Rossitsa Valkanova, Jörgen Andersson, Nina Frese, Peter Possne.

Ştefan Constantinescu este un regizor și artist român, stabilit la Stockholm. Acesta lucrează cu o multitudine de medii, printre care film, fotografie, cărți și pictură.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde