"Marea și oamenii ei"

Concurs organizat de Cenaclul Literar "Mihail Sadoveanu"

484
Cenaclul Literar "Mihail Sadoveanu" a dat startul Concursului Național de Creație Literar Artistică "Neliniștea Mării", ediția I. Tema concursului este "Marea și oamenii ei". La fiecare secțiune, alături de tema impusă, autorul dispune de o temă liberă.
Concursul este deschis tuturor creatorilor de gen din cercurile militare, dar și din societatea civilă, profesioniști sau neprofesioniști, dar care, musai trebuie transmită fascinația mării, prin cuvânt și / sau imagine.
Concursul este structurat pe mai multe etape și anume: cinci poezii (dintre care una la temă); poezie umoristică - cinci poezii (dintre care una la temă); proză scurtă - câte două schițe la fiecare temă (maximum două pagini fiecare) proză umoristică, epigramă, Haiku, fabulă, fotografie - cinci fotografii (peisaj, portret) format 20/30 cm (A 4), (CD/DVD - format JPG), dintre care trei la temă, grafică / pictură - câte o lucrare pentru fiecare temă.
Lucrările se predau până la 15 august 2012, iar jurizarea și stabilirea câștigătorilor se va face până la data de 15 septembrie 2012. Festivitatea de premiere și gala laureaților vor avea loc, joi, 20 septembrie 2012, orele 17.00, la Cercul Militar Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : IPS va sluji la Varna
Pagina a fost generata in 1.5655 secunde