CONCURS! Câștigă o invitație de 2 persoane la show-ul DORU OCTAVIAN DUMITRU!

1045
19
CONCURS! Câștigă o invitație de 2 persoane la show-ul DORU OCTAVIAN DUMITRU! - concursdorusite-1366274565.jpg
Cuget Liber îți oferă ocazia de a câștiga una dintre cele ȘASE invitații la un show în care garantat se va lăsa cu dureri de burtă... de la prea mult râs. Vei avea ocazia să-l vezi pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța pe inegalabilul DORU OCTAVIAN DUMITRU, în noul spectacol, Trăsnit de râs! Show-ul va avea loc marți, 23 aprilie, ora 19.00! Prețul unui bilet este 40 de lei, iar rezervările se pot face la numărul 0766 400 181. Scroll mai jos pentru a afla cum poți fi unul dintre cei șase câștigători ai unei invitații valabilă pentru două persoane. 


Lasă un comentariu la acest articol în care te rugăm să ne spui de ce crezi că Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai buni comedianți din România. Comentariile pot fi introduse până luni, 22 aprilie, ora 23.00!


Pentru ca participarea în concurs să fie validă, trebuie să dați un LIKE și SHARE la poza de concurs postată pe pagina noastră de Facebook - CLICK AICI PENTRU A FI DIRECȚIONAT DIRECT LA POZĂ. De asemenea, este obligatoriu ca la comentariu să folosiți numele real, complet, exact ca în buletin


Câștigătorii vor fi stabiliți în urma unei EXTRAGERI făcute prin sistemul www.random.org și vor fi anunțați pe site-ul Cuget Liber marți, 23 aprilie, ora 10.00, cu indicațiile pentru ridicarea premiului. Șansele de a câștiga sunt aceleași pentru toți participanții!


NOTĂ - Vă informăm că la acest concurs nu vor putea participa persoane care au câștigat premii la concursurile Cuget Liber organizate în ultimele 2 luni.  


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dragomir Sorin
18 aprilie 2013
Doru

Este cel mai bun petru ca este printre cei mai vechi el practic a inventat stand-up-ul in Romania .

Firica Roxana Elena
18 aprilie 2013
Concurs

De cand sunt mica il urmaresc DOD, te face sa razi chiar si cand ai multe pe cap. In acelasi timp te face sa uiti de toate necazurile prin glumele si prin spectacolele lui! Multi vor sa ajunga la inaltimea lui, insa unul e Doru Octavian Dumitru!

HOROMNEA MAXIMILIAN
18 aprilie 2013
cel mai bun , dintre cei mai buni !!

ce pot să spun despre D.O.D , decât că , ptr. mine , este cel mai profesionist și mai longeviv umorist ...seriozitate , glume de bun gust ....restul le știm cu toții ..;)

serban florina
18 aprilie 2013
concurs

dod este cel mai bun cu el am crescut si il astept de mult timp la constanta

Toncu
18 aprilie 2013
concurs

Doru este cel mai bun pentru ca stie sa faca un show complet fara sa ia pe cineva peste picior sa-l faca sa se simta prost sau sa fie vulgar in glume. Lucru pe care unii dintre comedianti nu-l inteleg.

MARGARIT CLAUDIU LUCIAN
18 aprilie 2013
NO.1

DOMNUL DORU OCTAVIAN DUMITRU ESTE FARA INDOIALA CEL MAI BUN ACTOR DIN ROMANIA DEOARECE A STIUT IN PERMANENTA SA RAMANA IN PRIN PLANUL ROMANILOR DE LA PRIMELE SALE COMEDII PE CASETELE AUDIO PANA IN ZILELE NOASTRE....SU ESTE DE MIRARE DE CE TOT ROMANUL IL ASTEAPTA SA IL REVADA PE SCENA !!!!

Braiculescu Emanuela
18 aprilie 2013
Concurs DOD

DOD este cel mai bun pentru ca te bine-dispune nu doar prin vorbe, ci si prin aparenta fizica, chiar si dupa ~30 de ani de cariera, lucru care nu poate fi spus despre toti comediantii de astazi

Stefan Magdalena
18 aprilie 2013
Concurs

DOD are marele talent de a sti sa apese pe butonul care sa te faca sa razi cu lacrimi. Este o mare diferenta intre bascalie si umor, iar din punctul meu de vedere el este cel mai mare UMORIST. Sa ne traiasca si sa ne bucuram de el!

fudulea dorin
18 aprilie 2013
concurs

DOD este cel mai bun ptr ca te binedispune prin felul lui de a fi si mereu transmite o energie pozitiva si e singurul care a stiut sa capteze atentia publicului ani de zile la rand.

elena
18 aprilie 2013
DOD

el a ridicat umorul la cel mai inalt rang si este printre cei mai original umoristi din Romania.

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde