Concurență mare la Titularizare în învățământul constănțean

285
Concurență mare la Titularizare în învățământul constănțean - concurentamare-1436891293.jpg

Articole de la același autor

Trei unități de învățământ constănțene îi vor găzdui, astăzi, pe cei 817 candidați înscriși la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice ori catedrelor vacante sau rezervate: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Colegiul Național "Mihai Eminescu" și Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații. 


Proba scrisă începe la ora 10, iar accesul candidaților în centrul de concurs este permis în intervalul 8 - 9, pe baza actului de identitate valabil. După primirea subiec-telor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore. 


Afișarea primelor rezultate este prevă-zută pentru data de 20 iulie, contestațiile se depun în perioada 20-21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 24 iulie. 


Candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică, respectiv inspecția specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică, respectiv inspecția specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire). 


Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante sau rezervate în învățământ din acest an, au fost publicate 165 de posturi didactice sau catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. 


Cele mai multe cerințe sunt pentru învățător/profesor pentru învățământul primar - 50, educatoare - 37, Limba engleză - șapte, Limba franceză - șase, Limba și literatura română - unul, Matematică - opt și altele discipline tehnice, dar și 1.390 pentru angajare pe perioadă determinată (suplinitori).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9717 secunde