Concertele anului 2020. Celine Dion, Judas Priest, David Garrett și Richard Clayderman vin în România!

515
Concertele anului 2020. Celine Dion, Judas Priest, David Garrett și Richard Clayderman vin în România! - concerte-1577965023.jpg

Articole recomandate

Carla's Dreams va deschide seria concertelor din 2020, pe 3 ianuarie, la Berăria H din București, cu cea de a doua ediție a super spectacolului "ReveliOFF".

Concertul extraordinar de Anul Nou - Magical Spanish Night, ediția a șaptea, va avea loc la Sala Radio, pe 7 ianuarie, informează Agerpres.

Lara Fabian revine la București pe 3 februarie, cu un concert care face parte din "50 World Tour", turneu ce promovează "Papillon", al 14-lea material de studio din carieră și al 10-lea album în limba franceză. Setlistul din România include și un duet cu Horia Brenciu.

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine la Sala Palatului, pe 27 și 28 februarie, pentru al patrulea an consecutiv, cu două concerte live.

Cunoscuta formație Boney M va susține pe 8 martie un concert aniversar, tot la Sala Palatului. Trupa sărbătorește 45 de ani de activitate, setlistul urmând să cuprindă cele mai frumoase piese din discografia formației.

Pe 9 martie, pe scena Sălii Palatului din București va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova și Mariinsky Sankt Petersburg.

Și celebrul pianist Richard Clayderman revine în România cu un nou concert dedicat Zilei Femeii - "La Belle Epoque". Evenimentul va avea loc la Ateneul Român, pe 14 și 15 martie.

Goran Bregoviæ va susține la București, pe 2 aprilie, un nou show în care va cânta toate hit-urile din carieră, alături de trupa sa - Wedding & Funeral Orchestra.

Toto Cutugno, celebrul cantautor italian în vârstă de 76 de ani, va susține un nou concert la Sala Palatului pe 29 mai. Cu acest prilej, "L'italiano vero" va sărbători 50 de ani de activitate.

Tot la Arenele Romane, pe 21 iulie, revine și Judas Priest în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years. Turneul celebrează 50 de ani de activitate a britanicilor, iar fanii vor avea parte de un setlist "croit" pe istoria plină de hituri a trupei.

Câștigătoare a două premii Oscar și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră în România un concert extraordinar, în cadrul turneului "Courage World Tour", pe 29 iulie pe Arena Națională.

David Garrett, superstarul care a cucerit publicul din România în 2018 cu două reprezentații sold-out ale concertului "Explosive Live", revine pentru două concerte la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul mondial "Unlimited Live" și vor avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie la BT Arena din Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : X-Mas Party cu Bosquito la Doors Club
Pagina a fost generata in 0.4131 secunde