X
X
Mai multe ştiri online:

Concert "Full Tones", în clubul "Doors"

Ştire online publicată Miercuri, 19 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Mâine, de la ora 20.00, sunteți așteptați în clubul "Doors", unde trupa "Full Tones" își lansează noul lor single, intitulat "Motiv".

Tineri, energici, electrizanți, Matei Blaga (voce), Andrei Vendura (tobe), Cătălin Dumitrache (bass), Alexandru Mihalcea (chitară ritm) și Andrei Bosânceanu (chitară lead) sunt cei care alcătuiesc formația "Full Tones". Băieții s-au întâlnit, la un moment dat, la Constanța, unde există un proiect muzical numit "Highschool Band", prin intermediul căruia majoritatea trupelor de adolescenți intră în contact cu tot ce înseamnă meseria, adică profesori de muzică, studio și săli de repetiții de calitate.

Primii care au intrat în proiect au fost Andrei Vendura și Matei Blaga, care în anul 2012 făceau parte din trupa "Fade Escape" și Alex Mihalcea, ce activa în anul 2013 în trupa "Overflow".

Apoi, în 2015, solista Erika Isaak a creat un band de acompaniament și atunci Cătălin Dumitrache s-a prezentat la Crossover Sound Studio și a luat audiția pentru respectiva trupă. Un an mai târziu, în 2016, Andrei Vendura a decis că este momentul să creeze propria trupă, și astfel a luat naștere "Full Tones", ceilalți membri alăturându-se pe parcurs. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3339 secunde