Concert Fuego! Ninge cu flori de lumină la Casa de Cultură din Constanța

232
Concert Fuego! Ninge cu flori de lumină la Casa de Cultură din Constanța - fuego1-1576012698.jpg

Articole de la același autor

"Ninge cu flori de lumină" este concertul pe care îndrăgitul solist Fuego îl va susține sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 


Anul acesta, binecunoscutul artist a pornit într-un alt turneu național, un maraton, fiind cel de-al 13-lea an în care concertează în mai multe județe ale țării, show-urile sale având mare succes la public. 


Turneul "Ninge cu flori de lumină" a început în data de 2 decembrie și se încheie pe 26 decembrie. Fuego va fi acompaniat de band-ul său și vă va purta într-o lume a emoțiilor, cu frumoasele sale cântece de Crăciun, având pregătite o mulțime de surprize și o atmosferă caldă, de sărbătoare, numai bună pentru a întâmpina sărbătoarea minunată a Nașterii Domnului. 
Spectacolul menționat este, practic, o reverie a simplității. Organizatorii susțin că sărbătoarea Crăciunului, a cărui brand este Fuego, va fi acum înțeleasă pe deplin, prin melodii de suflet, prin aduceri aminte, prin nostalgii și veselii nemăsurate, prin cele două ore în care veți uita de toate și veți descoperi o radiografie artistică, sonoră și colorată a iernii. 


"Într-adevăr, va ninge, la figurat, cu note de lumină, adunate toate în cântecele mele de sărbători. Am 11 albume dedicate sărbătorilor și aleg pentru voi de această dată emoții supreme, prin melodii cu totul speciale. Vreau să ne amintim de cum era cândva, de ce înseamnă această perioadă pentru noi, românii, de dragoste, de bucuria primelor zăpezi și de părinții noștri, care ne așteaptă acasă și la care ne reîntoarcem mereu. 


Îmi doresc să ne bucurăm cu toții, prin cântece, de minunile perioadei, de frumusețea unor mesaje simple, dar pline de pozitivism. De fapt, pentru mine, acesta-i Crăciunul, bună dispoziție, sentimente curate, reale, alături de oameni dragi", a declarat Paul Surugiu, alias Fuego. 


XXX 
La acest moment, mai sunt disponibile ultimele 50 de bilete la acest concert, așa că nu ratați ocazia și mergeți să vă luați unul! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.454 secunde