Concert caritabil Zdob și Zdub, la Constanța

706
Concert caritabil  Zdob și Zdub,  la Constanța - concertcaritabil-1510940364.jpg

Articole de la același autor

Duminica aceasta dansăm și cântăm alături de Zdob și Zdub. Faimoasa trupă de rock alternativ din Republica Moldova va concerta week-end-ul acesta la Constanța, în cadrul campaniei umanitare Music for Autism. Concertul caritabil va fi găzduit de clubul "Fratelli" și va începe la ora 20.00. Dress code-ul este lejer, un "hard rock modovenesc".

Deși nu mai necesită nicio introducere, în câteva cuvinte, Zdob și Zdub a luat naștere în 1994 la inițiativa unui grup de prieteni, iar astăzi se bucură de milioane de fani în toată lumea. Palmaresul trupei include atât participarea la două ediții Eurovision, cât si participări în concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park etc.

După seria de proiecte de succes derulate încă din 2012, campania "Music for Autism" își propune strângerea de fonduri din vânzarea de bilete la concerte cu artiști de renume, pentru amenajarea unei săli de muzică pentru copii cu dizabilități din Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă din Constanța.

Ora de începere a evenimentului este și ora de începere a concertului. Prețul unui bilet este 50 lei, iar acestea pot fi achiziționate la intrarea în club în seara evenimentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert "Zdob și Zdub", în Club Doors
Pagina a fost generata in 0.3534 secunde