X
X
Mai multe ştiri online:

Concert Aniversar 50 de Ani de Carieră pentru Mircea Vintilă

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, constănțenii sunt așteptați la Doors Club Constanta pentru aniversarea celor 50 de ani de carieră ai îndrăgitului artist Mircea Vintilă. Tot anul acesta, în martie, maestrul Vintilă a împlinit minunata varsta de 70 de ani! Prin urmare, ai două motive serioase pentru care duminică, 21 aprilie, să ciocnești un pahar de vin la Doors Club!


Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor '70. El este cunoscut atât pentru activitatea sa solo sau cu formația de acompaniament Brambura, cât și ca membru al supergrupului Pasărea Colibri. A compus cântece pe versuri de Adrian Păunescu, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Florian Pittiș, Gheorghe Azap și alții. Este recunoscut pentru faptul că o parte dintre cântecele sale recreează atmosfera și farmecul Bucureștiului de odinioară.


Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se găsesc la sediul clubului. Program vânzări bilete, de luni până vineri, de la 12.00 la 22.00. Info și rezervări: 0763661622.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3897 secunde